Rudy Project ישראל מחדשת לשנה נוספת את החסות על CCC ובאירוע שמח וכייפי, עם כל רוכבי “ה Team” של CCC הורמה כוסית, וחולקו המשקפיים והקסדות לרוכבים המובילים של הקבוצה ונאמרו דברים חמים ותודות לשותפים. רוב הרוכבים הם חברה צעירים ורבי כישרון רכיבה והאמת – היה תענוג לראות את השמחה והכיף שלהם בלבוא, לפגוש את הספונסרים של הקבוצה, למדוד ציוד חדש ויפה, לבחור ולהתלבט בין מסגרות המשקפיים השונים ולצאת עם כמה אריזות שוות ביותר הביתה…
למי שעדיין לא יודע – Rudy Project ישראל היא נותנת חסות שלנו (כנסו לערוץ התוכן שלהם – פה…) אבל לא רק לנו: גם לעשרות ספורטאים, לכוחות הבטחון, לעמותת אתגרים, ועוד ועוד – הרשימה ארוכה. התמיכה, החברות, החיוביות והטוב שיוצא מהיבואן הזה אל שוק האופניים המקומי זה משהו מיוחד ונדיר. באמת- לא נתקלתי בעוד גורם שקשר את עצמו לאנשים ולספורטאים בצורה כל כך חמה ונדיבה, ארוכת טווח, וערכית כמו פורטאקטיב יבואנית Rudy Project ישראל – ומשפחת ענר שמובילה אותה.
שאלנו אותם על כמה ספורטאים מדובר? מסתבר שיש יש כמה עשרות ואולי אפילו למעלה ממאה מספונסרים ברמות שונות ובתחומים שונים- אופניים, ריצה, טריאתלון, חתירה, שייט, קליעה, אופנועים, ראלי, טיפוס, ירי מעשי, כדור עף, גלישת אויר, שחיה, טניס, החלקה על קרח, רולרבליידס ועוד. בנוסף לאלה יש מספר קבוצות אופניים מובילות שבכל אחת מהן עשרות רוכבים כגון – CCC, TACC, X-TEAM, מומנטום, פוקוס סייקלינג ועוד מספר קבוצות נוספות.
אם אתם חושבים שהכל עסקי אתם טועים: מאוד קשה למדוד בצורה קרה וכלכלית אם יש וכמה “שווה” החשיפה וההחזר על ההשקעה בחסויות. אמנם רואים בברור תמונות במגזינים ובאינטרנט של קבוצות מובילות ושל ספורטאים בולטים מרכיבים את המשקפיים אבל זה זניח לעומת כמות המוצרים שהם נותנים, מה גם שיש בין הספורטאים האלה כאלה שפועלים בתחומים שאינם זוכים לחשיפה תקשורתית כמעט והם מתחרים בענפים איזוטריים למדי ללא קהל או בולטות ציבורית. מדובר במשהו שהוא מעבר לתועלתנות – בתפיסת עולם וביצירת מארג של יחסים הדדיים חיוביים, תורמים ותומכים בין היבואן לסביבה שלו ובהחלט לא כל היבואנים עובדים ככה ופוראקטיב \ רודי פרוג’קט ישראל הם משהו מאוד ייחודי בשוק המקומי.
[nggallery id=91]
המפגש השנתי של רוכבי ה “Team” של CCC ברודי פרוג’קט
אילן אידלסון וגל צחור מאמני CCC הכירו בהתחלה את רודי פרוג’קט כרוכבים. אילן מספר: “רודי פרוג’קט היו הראשונים בענף האופניים! פעם כשראית מישהו עם רודי ידעת שהוא רוכב אופניים…”
…”זה היה ב 97 או ב 96 שהכרנו. מי שעשה את החיבור אז היה רם גולומביק שהיה סוג של גורו באופני הרים והיתה לו אז את החנות בגעש. נימרוד דובינסקי, עידו סירקין, גדי ענבי, בני דוברן ואני יצאנו להתחרות בחוץ לארץ והם נתנו לנו את החסות”. אילן שהיה בן כ 24 מספר ש”הלבישו אותנו מכף רגל ועד ראש ברודי פרוג’קט. מאז אני מכיר את רוני מרודי פרוג’קט, ומאז אני כמו בן בית שם. הם חידשו את החסות כל שנה (כמעט- והפעם שלא היתה באשמתנו…). מהרגע הראשון הם ביחד איתנו ונותנים בנו את האימון.”
[nggallery id=92]
גל צחור: “הרעיון בנותני חסות בישראל באופן כללי, באופן שהענף היום עובד – הוא להצליח לאפשר למועדון לעבוד ולהוריד כמה שיותר עלויות מרוכבי ההקצה”. גל מתייחס בעיקר לרוכבי ה Team שמקדישים את חייהם לרכיבה: “…הם גם ככה בדחק השרדותי כלכלי כרוכבים, וכדי שהם יוכלו לממן דברים אחרים, הם לא משלמים על התוכנית המקצועית והאימונים, משתדלים שהם לא ישלמו על מחנות אימונים, מקבלים ציוד, אופניים – בקיצור – נותני החסויות מאפשרים להם להתרכז באופניים, ולממן את העלויות האדירות שהספורט הזה דורש”.
…”חוץ מזה נותן חסות מאפשר לנו “לתת מחשב לכל ילד” – אנחנו רוצים שהמחירים של החוגים והילדים \ ספורטאים צעירים לא יצטרכו לשלם 600 שקלים לחודש בשביל לקבל את התמיכה שלנו כמאמנים ברמה הכי גבוהה שאפשר כדי לעשות את הגישור לקבוצה המקצוענית ב CCC (“ה Team”)”.
אילן: “הם נותנים לנו יציבות”… וגל מוסיף: “אנחנו לא צריכים לתור כל שנה אחרי נותני חסות – בזכות העבודה והגישה ארוכת הטווח של רודי פרוג’קט ופוראקטיב כיבואן אנחנו כמאמנים והחברה שבקבוצה יכולים להתרכז בספורט. בשנים קשות (מסחרית) נצתמצם איתם, ובשנים טובות יותר נתרווח מעט והקבוצה תקבל קצת יותר”.
“אנחנו חלון ראווה חי של המותג הזה בלב שלם ובנפש חפצה, ואפשר היה לראות את הווייב שהיה באירוע השנתי ברודי פרוג”קט וזה מחלחל לכל הרוכבים”
[nggallery id=93]